Liderul PMP Suceava, Corneliu Popovici, cere PSD-ului și PNL-ului să explice de ce au pierdut cinci ani în conflicte sterile, blocând un proiect atât de important precum centura municipiului Rădăuți.

„Liderilor politici care ne conduc destinele în ultimii ani, le cerem să explice de ce au blocat timp de cinci ani un proiect atât de important pentru Bucovina: centura municipiului Rădăuți. Am prezentat un document emis în octombrie 2012 de către Ministerul Transporturilor la cererea fostului primar al municipiului Rădăuți, Aurel Olărean, din care rezultă că toate actele ce țin de București au fost semnate încă din 2009 și 2012. Ce s-a întâmplat după 2012, este doar responsabilitatea PSD și PNL”, a subliniat Popovici.

Președintele PMP Suceava le cere liderilor locali ai PSD și PNL să lase festivismul și laudele că realizează ei acest proiect pentru Rădăuți și să răspundă la câteva întrebări adresate de Popovici.

adresa-ministerul-transporturilo-catre-primar-olarean

„Din 2012 până în 2014 ați guvernat împreună. Ați deținut toate pârghiile din toate instituțiile statului. PNL a avut, din 2012 până în 2014, trei miniștri ai Transporturilor – Ovidiu Silaghi, Relu Fenechiu și Ramona Mănescu. PSD a rămas, apoi, singur la guvernare și a avut din 2014 până în 2015 alți trei miniștri – Dan Șova, Ioan Rus și Iulian Matache. Domnilor din PNL și PSD Suceava, câte demersuri ați făcut pe lângă acești miniștri pentru a susține proiectul centurii Rădăuți? Arătați-le bucovinenilor documente oficiale, așa cum și noi vă punem la dispoziție”, este una din întrebările adresate de Corneliu Popovici.

Totodată, liderul PMP dorește ca cei din PSD și PNL să spună ce interese au avut în rezilierea contractului legal încheiat în luna mai 2012, dacă acum au ajuns exact la același constructor și același proiectant din documentul oficial atașat.

„De ce nu spuneți bucovinenilor că singura legătură a PSD și PNL cu centura Rădăuți este efortul comun și constant de a bloca realizarea ei, și aceasta, doar din cauză că proiectul a aparținut fostului primar Aurel Olărean? PMP Suceava vă cere răspunsuri clare și urgente, în numele bucovinenilor pe care i-ați păcălit deja de prea multe ori”, a concluzionat președintele organizației județene a PMP, Corneliu Popovici.

De asemenea, cei din PMP Suceava le recomandă PSD-iștilor și PNL-iștilor să înceteze a se lăuda cu proiectele altora.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.