În perioada 18 – 24 iunie, sucevenii sunt invitați să se distreze la Festivalul Verii, în parcarea Shopping City Suceava. Timp de câteva zile, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de trupe locale și artiști foarte îndrăgiți de publicul sucevean, dar și de trei super concerte susținute de interpretul de muzică populară Ion Paladi, dar și artiștii naționali: Deepcentral și Lidia Buble.

afis Festivalul Verii 2016

Astfel, sâmbătă, 18 iunie, începând cu ora 16:00, atmosfera va fi întreținută cu muzică și voie bună de către Ansamblul folcloric „Florile Bucovinei” al Casei de Cultură Rădăuți, Gabriela Teișanu, Ansamblul folcloric „Codrii Neamțului”, dar și de cunoscutul interpret de muzică populară, Ion Paladi, care va încheia seara cu un concert de excepție.

Duminică, 19 iunie, începând cu ora 16:00, spectatorii vor lua parte la o varietate de momente muzicale oferite de cunoscuții și apreciații artiști de muzică populară: Călin Brăteanu, Celina Ghergheluș, Alexandru Dumbravă și Viorica Galan, dar și Fanfara de la Sf. Ilie și Grupul folcloric „Salceanca”. Dj Verony Team va anima atmosfera cu un program muzical variat, în deschiderea concertului uneia dintre cele mai cunoscute trupe naționale – Deepcentral. Spectatorii se vor distra și vor fredona alături de artiști, cunoscutele melodii: „O stea”, „Gura ta”, „Sus până la cer”, dar și cel mai nou hit: „Ochi de copil”.

Vineri, 24 iunie, de la ora 16:00, sucevenii sunt invitați să sărbătorească „Zilele Sucevei” prin cântec și distracție, alături de Ansamblul Arcanul USV, Manuela Pohoață, Gheorghiță Rotaru, Nicoleta Hafiuc și Taraful Laura Olteanu. Seara se va încheia cu un super concert susținut de Lidia Buble, una dintre cele mai în vogă artiste ale momentului. Lidia Buble este cunoscută pentru melodiile sale: „Le-am spus și fetelor”, „Inima nu știe”, „Noi simțim la fel” și cea mai nouă melodie: „Mă cerți”.

În toată această perioadă, iubitorii de adrenalină sunt invitați să experimenteze senzații tari în parcul de distracții amenajat în parcarea Shopping City Suceava, unde vor putea încerca peste opt tipuri de mecanisme moderne și spectaculoase. De asemenea, pofticioșii vor putea degusta mici, bere de casă, dulciuri și alte produse delicioase.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.