Centrul militar judeţean Suceava anunță că a crescut limita de vârstă pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ universitar și recrutează tineri – băieţi şi fete, în vederea formării pe filieră directă a ofiţerilor în activitate.

Te-ai gândit să începi o carieră militară? Felicitări! Următorul pas este să optezi pentru oferta educaţională a Ministerului Apărării Naţionale. Îţi oferim posibilitatea de a alege între mai multe tipuri de carieră şi specializări, între mai multe instituţii de învăţământ, în funcţie de studiile, abilităţile şi aspiraţiile tale profesionale.
Îţi oferim oportunitatea de a te pregăti într-o unitate de prestigiu a învăţământului românesc, unde vei beneficia gratuit de: şcolarizare, cazare, masă, echipament, transport şi asistenţă medicală iar la final vei fi repartizat în funcţie de media de absolvire pe funcţiile destinate promoţiei tale”, au transmis reprezentanții Centrului militar județean Suceava.

Cei interesați au la dispoziţie 954 locuri, materializate într-o gamă foarte largă de domenii de licenţă şi specializări, distribuite pe instituţii de învăţământ, astfel:

1. Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu”, Sibiu – 320 locuri;
2. Academia Forţelor Aeriene „Henri Coandă”, Braşov – 138 locuri;
3. Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, Constanţa – 90 locuri;
4. Academia Tehnică Militară, Bucureşti – 206 locuri;
5. Institutul Medico – Militar, Bucureşti – 178 locuri
(şi Târgu Mureş) – 90 locuri;
6. Universitatea Naţională de Apărare „Carol I”, Bucureşti – 21 locuri.

Fac obiectul recrutării elevii claselor a XII-a şi absolvenţii de liceu cu diplomă de bacalaureat/cei care urmează să susţină examenul de bacalaureat în anul în curs, cu vârsta de până la 30 de ani/ 24 de ani pentru aviaţie-naviganţi, împliniţi în cursul acestui an.

Pentru candidaţii domiciliaţi în judeţul Suceava, activitatea de recrutare se desfăşoară la sediul Biroului informare-recrutare din cadrul Centrului Militar Judeţean Suceava, situat în municipiul Suceava, strada Alexandru cel Bun, nr. 45D, zilnic de luni până vineri între 0800-1630, marţi între 0800-1830, iar informaţii suplimentare se pot obţine la telefoanele 0230/520986 sau 0230/520920.

Detalii suplimentare se găsesc şi pe internet, pe site–ul oficial al Ministerului Apărării Naţionale, la adresa www.mapn.ro sau www.recrutare.mapn.ro, ori pe pagina de Facebook a Centrului Militar Judeţean www.facebook.com/CMJSuceava .

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.