Sezonul estival se apropie de final. Au mai rămas doar câteva săptămâni și vara ne spune „adio”. Românii care nu au reușit să profite de concedii sunt pe ultima sută de metri. Oamenii își planifică vacanțele pe litoralul autohton și în străinătate.

Vești bune pentru cei care vor pleca la mare: prețurile încep să scadă. Turiștii vor putea să profite de prețuri mai „firești” și să se relaxeze pe stațiunile românești.

La Costineşti, cea mai aglomerată staţiune în acest sezon, tarifele au scăzut deja. „Avem oferte pentru toate gusturile. Preţurile sunt mult mai accesibile. Au scăzut. Avem şi turişti. Nu s-a terminat sezonul. Lumea vine, caută. Sunt reduceri destul de bune. De la 350 la 250 de lei, camer cu baie aer condiţionat, frigider. Adica toate dotările”, precizează Ana Bolboceanu, proprietara unei pensiuni, citată de observator.

Potrivit sursei citate, în Eforie Nord, preţurile mari rămân pe val. Un pachet de vacanţă all inclusive la un hotel de patru stele, costă cel puţin o mie de lei, pentru două persoane.

„Noi oferim în continuare pachete în regim all inclusive. Asta înseamnă mese tip bufet, şezlonguri la plajă şi la piscină, petrecerea seara la piscina exterioară. Avem şi un centru SPA”, a explică Idris Lacme, pentru observator.

Mamaia se bucură de atenția turiștilor. Cazările se găsesc cu greu în cea mai „fițoasă” stațiune de pe litoral.

„Este în continuare vârf de sezon la Mamaia. Suntem la capacitate maximă şi în următoarele zile, chiar dacă a trecut ziua Sfintei Marii. Păstrăm gratuitatea pentru toţi copii până în 14 ani pe tot parcusul lunii august şi septembrie. Pornim de la 270 de lei de persoană all inclusive până la sfârşitul lunii august”, a afirmat Roxana Taiss, managerul unui hotel, pentru sursa citată.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.