Live-ul tau

(VIDEO) Concert Subcarpați în Suceava

Formația Subcarpați a concertat vineri, 24 ianuarie, în Suceava, în Talcioc Cultural. Trupa îmbină folclorul cu alte stiluri și genuri muzicale, precum dub, drum and bass, glitch, grim și new wave. Până în prezent, Subcarpați a scos două albume, ultimul intitulându-se „Culese din cartier - Argatu, vol. 2”.

(VIDEO) Show vestimentar Lucian & Joanna

Marți seara, amatorii de modă s-au adunat în incinta Apropo Cafe, unde Lucian Mînecan și Ioana Iacob au oferit celor prezenți o seară agreabilă, plină de stil, încadrată în tendinţele actuale.

(VIDEO) ROA în concert la Suceava

După doi ani și cinci luni de la primul concert ROA, respectiv lansarea albumului "Artificial", a sosit momentul celui de-al doilea, iar Talcioc Cultural a fost locul din Suceava ales pentru acest lucru.

(VIDEO) Balul Bobocilor la Alexandru Ioan Cuza

„Cu mască, fără mască”, aceasta a fost tema balului Colegiului Tehnic „Alexandru Ioan Cuza” Suceava, eveniment care a avut loc pe scena Casei de Cultură din municipiu.

(VIDEO) Cu bardul, în Talcioc

Duminică, 27 octombrie, Pavel Stratan a revenit la Suceava, pe scena primitoare a Talciocului Cultural.

(VIDEO) Seară de magie la Talcioc

Vineri seară, Talcioc Cultural a găzduit cea de-a treia ediție a spectacolului Adi Bezna & Friends, Folk Frumos și Chitara Cosânzeana.

(VIDEO) Balul Bobocilor de la Ștefan cel Mare 2013

Joi, 17 octombrie, la ceas de seară, într-un decor de veac trecut, s-a adunat pleiada ștefaniștilor pentru Balul Bobocilor. Acțiunea imaginată de cei de la Colegiul Național Ștefan cel Mare are loc pe meleagurile Moldovei, alături de Ştefan Vodă, fiul său și oamenii de la curte.

(VIDEO) Iubiri inaccesibile la Talcioc Cultural

Duminică, 13 octombrie, a avut loc a doua manifestare a proiectului Teatrul se întoarce la Suceava, prilejuind spectatorilor suceveni o întâlnire cu dramaturgia europeană. Proiectul Fundației Eden, desfășurat în parteneriat cu La Fierărie-Talcioc Cultural, a adus pe scenă o reprezentație cu piesa "Iubiri imposibile" a dramaturgului belgian Paul Edmond, în interpretarea de excepție a actorilor Cristina Deleanu, Eugen Cristea și Orodel Olaru.

(VIDEO) Balul Bobocilor 2013 Petru Rareș

Vineri seara, elevii Colegiului Naţional „Petru Rareş” au transformat Suceava într-o capitală mondială a modei. Totul s-a desfășurat sub motto-ul „CNPR goes glamorous”, iar organizatorii balului au oferit un spectacol al eleganţei şi bunului gust, combinat cu umor şi mult talent, din partea tuturor participanţilor.