Liviu Dragnea a lansat un atac dur la adresa lui Raed Arafat după misiunea de salavare nereușită a unei turiste rănite în munții Piatra Craiului.

„Îl cunosc pe domnul Apăvăloaie de mulți ani și știu că aceasta nu este prima dată când a fost erou. Mă bucur foarte mult că de această dată, toată lumea a aflat cât de bun este!!!”, a scris Liviu Dragnea pe Facebook.

În secțiunea de comentarii, un utilizator l-a întrebat pe Dragnea: „Nu-i dați două palme lui Arafat?”

Liviu Dragnea i-a răspuns acestuia: „Ar trebui să își dea singur pentru reacția pe care a avut-o

„Eu consider nefericită reacția domnului Arafat de după eveniment. Pentru faptul că domnul Apăvăloaie și-a riscat benevol viața ca să salveze o altă viață, dumnealui ar fi putut măcar să aprecieze, nu să înceapă o anchetă”, a continuat liderul PSD, răspunzând altui comentariu.

Salvarea spectaculoasă a unei turiste rănite din Munții Piatra Craiului de către pilotul unui elicopter privat a devenit celebră pe internet după ce a fost preluată de publicația britanică „Daily Mail”.

Articolul publicat în presa engleză a fost distribuit de peste 10.000 de ori.

Constantin Apăvăloaei este cel care a pilotat elicopterul pe lângă stâncile ascuțite ale Munților Piatra Craiului, salvând-o pe femeia accidentată în vârstă de 44 de ani care rămăsese blocată pe munte, la 2.000 de metri altitudine. Turista din București căzuse 30 de metri într-o crevasă și nu se mai putea întoarce la traseu.

Cu două ore înainte, echipa SMURD nu reușise să ajungă la turistă: după ce pilotul SMURD zburase timp de o oră pe deasupra zonei, el decisese că nu poate duce misiunea la bun sfârșit.

Inițial, solicitarea pilotului de la compania privată de a interveni pe cont propriu a fost refuzată din cauza riscurilor prea mari.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.