Marți a avut loc ultimul termen din celebrul dosar Bombonica, în care liderul Partidului Social Democrat  este acuzat de instigarea la abuz în serviciu privind angajările fictive de la DGASPC Teleorman.

La ieșirea de la instanță, Dragnea a pozat în victimă, susținând că DNA vrea închisoare pe viață pentru el și pentru alți lideri politici.
„Am rămas impresionat și pus pe gânduri de doamna Miloș.(martor în dosar-n.r.) I s-ar fi cerut să spună ceva despre mine, că rămâne fără pâine și așa mai departe. Ea a refuzat pentru că a vrut să fie verticală. Asta nu este o poveste, pentru presă este o poveste. Pentru noi cei care suntem târâți în proces este o experiență pe care nu o doresc nimănui. Sunt oameni în sala de judecată cu viață distrusă. Mă simt vinovat că acești oameni sunt aici, din cauză că eu am devenit o țintă politică. Nu am comis nici un fel de faptă pentru care sunt acuzat. Îmi susțin în continuare vinovăția. În ceea ce privește munca în folosul comunității am spus că muncesc în folosul comunității de peste 20 de ani.  DNA pentru mine vrea închisoare pe viață, pentru că se dorește să se continue cu această serie de abuzuri, cu înscenări. Instanța va decide”, a spus Liviu Dragnea la ieșirea de la proces.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.