Președintele PSD, Liviu Dragnea, prezent, joi, 18 aprilie, la Dumbrăveni, a declarat că îi va cere ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici, să aloce banii necesari acoperirii datoriilor primăriilor din județ care sunt angrenate în proiectul ”Suceava-Utilități și Mediu”. Trebuie menționat că din cauza acestui credit, peste 60 de primării sucevene nu se pot dezvolta, întrucât au și acum de plătit rate.

„Teodorovici să repare o nedreptate”, a precizat Liviu Dragnea, președintele PSD Suceava.

De altfel, Liviu Dragnea a mai spus că la rectificarea bugetară trebuie să se aprobe sume de bani pentru localitățile sucevene din programul Utilități și Mediu.

„Nu este vina comunităților locale de aici că atunci, Guvernul respectiv a aprobat acest sprijin financiar”,a spus Dragnea.

Întrebat cum crede că ministrul Teodorovici va găsi o soluție, întrucât în ultimii trei ani nu a dorit să facă niciun transfer al sumelor necesare, Liviu Dragnea a spus că soluția este ca fondurile să se aloce la rectificarea bugetară.
Trebuie spus că președintele PSD, Liviu Dragnea estimează că rectificarea bugetară va fi făcută în luna iulie, deși, conform legii, o rectificare se poate face la 6 luni de la aprobarea bugetului, asta însemnțnd luna octombrie. În acest sens, Dragnea va propune o ordonanță de urgență.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.