Vineri, 29 septembrie, la Sucevița, are loc întrunirea Comitetului Executiv Național al PSD la care participă liderul Partidului Social Democrat, președintele Liviu Dragnea, membrii Biroului Permanent al  Partidului Social Democrat, premierul Mihai Tudose și unii membrii ai guvernului președinți ai organizațiilor județene ale Partidului Social Democrat.

Este o analiză a activității guvernamentale de la instalare până astăzi. Stăm mult mai bine decât în perioada trecută. Vom discuta și despre activitatea parlamentară și relațiile dintre Guvern și Parlament, care nu funcționează foarte bine. De asemenea, vom discuta și despre baza de date a membrilor de partid”, a declarat Liviu Dragnea.

Începând cu ora 15:00, în sala de conferințe de la Hotelul Sofia, liderul PSD Liviu Dragnea, premierul Mihai Tudose și alți membrii ai guvernului se vor întâlni cu președinții organizaților locale PSD din județul Suceava, cu primarii PSD și vor fi evident abordate subiecte atât de natură politică cât și cele specifice administrației publică locală.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.