Președintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, aflat, marți, într-o conferință de presă la Ministerul Dezvoltării, s-a referit și la declarația recentă a primarului Constanței, Radu Mazăre, potrivit căreia liderii social-democrați vinovați de pierderea alegerilor prezidențiale ar fi normal să demisioneze.

Nu vreau să comentez ce a spus Radu. E părerea lui. (…) Eu am înțeles și respect opinia domnului Radu Mazăre. Eu nu sunt un lider la fel de important în PSD. Eu am altă opinie pe care mi-o susțin”, a replicat ironic Liviu Dragnea, președinte executiv al PSD, vicepremier și ministru, potrivit Agerpres.

Radu Mazăre, președintele PSD Constanța și primar al municipiului, prezent marți la Curtea de Apel București, a fost întrebat de jurnaliști dacă din PSD vor pleca parlamentari sau persoane importante către un nou partid care ar urma să fie inițiat de Mircea Geoană și Marian Vanghelie.

„Nu știu, e posibil să plece. În orice caz, lucrurile nu sunt tocmai în regulă. Adică, nu mi se pare normal ca atunci când pierzi niște alegeri să dai vina pe alții (…) Este o stare de nemulțumire, sunt discuții despre felul în care este gestionat la nivel central această perioadă post-electorală. Dacă mă întrebați pe mine, și eu sunt deranjat că sunt arătat cu degetul pentru eșecul lui Ponta sau pentru eșecul lui Dragnea. Eu, dacă aș pierde alegerile de la primărie, a doua zi mi-aș depune mandatul și în niciun caz nu aș arăta spre cei care sunt șefi de organizații mici locale că ei sunt de vină”, a spus Mazăre.

Întrebat dacă Victor Ponta ar trebui să își dea demisia, Mazăre a spus: „În mod normal și onorabil, da”

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.