Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat că au început lucrările de reparații la drumurile județene. De altfel, Flutur a precizat că va fi prezent pe toate șantierele pentru a verifica îndeaproape lucrările.

În cursul zilei de joi, 28 martie, președintele Flutur a fost prezent în teren pentru a verifica modul de lucru la drumul Suceava-Ipotești-Bosanci-Udești-Liteni – Dolhasca.

„Au început lucrările de reparații la drumurile județene. Imediat ce vremea ne-a permis am început reparațiile. Este mult de lucru. Voi fi prezent în fiecare zonă, la fiecare punct de lucru. Astăzi am verificat cum se lucrează pe unul dintre drumurile cele mai afectate, Suceava-Ipotești-Bosanci-Udești-Liteni – Dolhasca. Este un sector din Suceava-Iași, pe care noi îl vom moderniza prin fonduri europene (CJ Iași fiind titular), dar cum procedurile au întârziat mult, noi vom repara acest drum cu prioritate, pentru că este foarte afectat. Se lucrează și pe Dărmănești – Costâna, și urmează să intrăm pe toate zonele, astfel încât să se poată circula în condiții normale, cât mai curând”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.