Pe fondul contractului de salubritate stradală pe care primăria l-a încheiat cu firma de curățenie din oraș, se pregătește o mică surpriză pentru copiii din zona Liceului Pedagogic.

Având în vedere că în zona respectivă nu prea există locuri de joacă publice pentru copiii cartierului, nu putem spune decât că este o inițiativă ce s-a lăsat mult așteptată, dar care iată că, în sfârșit, este pusă în aplicare.

„În baza contractului pe care îl avem cu firma Diasil pe contractul de salubritate stradală, urmează ca în perioada următoare să montăm un loc de joacă gratuit, oferit de firmă, așa cum dictează contractul. Acest loc de joacă  va fi amplasat la Colegiul Național «Mihai Eminescu», mai exact în spatele sălii de sport, cu intrare de pe strada Grigore Ureche.  Este un loc de joacă așteptat și solicitat de către cetățenii din zona Zamca și în perioada cea mai scurtă de timp acest lucru va fi realizat”, confirmă primarul vestea.

Cartierul a înregistrat o creștere demografică substanțială în ultimul timp, chiar dacă Zamca a fost până nu demult un cartier de familii de vârsta a doua și a treia. Familiile tinere, care fie s-au mutat acolo, fie au crescut acolo și au copii, au făcut mai multe solicitări la primărie pentru a amenaja un loc de joacă pentru copii. Iată că primăria, măcar în campanie electorală, mai bagă în seamă și solicitările cetățenilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.