Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că din primăvara anului viitor locuitorii mai multor străzi din Burdujeni Sat vor beneficia de alimentare cu gaz metan.

„O lucrare importantă de investiții a municipalității, în această perioadă, este «Extinderea rețelelor de gaz metan în cartierul Burdujeni Sat».Lucrarea, la stadiul fizic, este realizată în procent de 25%, respectiv s-au montat 6.073,5 ml (peste 6 Km) conductă, pe un număr de 8 străzi”, a declarat primarul Ion Lungu.

Este vorba despre străzile Lev Tolstoi, Tiberiu Popeia, Pietrăriei, Vasile Pârvan, Pictor Panaiteanu, Căprioarei, Victor Babeș și Dobrilă Eugen.

Potrivit edilului sucevean, se lucrează și la alimentarea din magistrala de gaz metan din Zona IIRIC până pe strada 22 Decembrie 1989.

„Este în curs de achiziție Stația de presiune redusă, care va fi montată lângă sediul primăriei din Burdujeni.
Cu toate eforturile depuse, în urma comandamentului pe care l-am avut cu reprezentanții firmei TEST PRIMA, care execută lucrările, cel mai probabil în primăvara anului viitor vom avea primele străzi alimentate cu gaz metan, în Cartierul Burdujeni Sat”, a mai declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.