În data de 6 aprilie, IPJ Suceava a fost sesizat prin 112, despre faptul că mai multe persoane au fost înșelate de o societate comercială, care le-a promis locuri de muncă în străinătate, încasându-le diverse sume drept comisioane.

În urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că societatea are un punct de lucru amplasat în municipiul Suceava, cu obiect de activitate ,,selecționare și plasare forță de muncă în străinătate”, iar uşa de acces în clădire era încuiată. În stradă, în faţa punctului de lucru, au fost identificate aproximativ 60 de persoane, nemulțumite de faptul că au fost înșelate de respectiva firmă, care în schimbul comisioanelor achitate (între 300 și 500 euro), le-a promis contracte de muncă în străinătate, lucru care nu s-a mai derulat.

Persoanele prezente la fața locului au precizat că nu au mai fost contactate și nu au reușit să contacteze vreun reprezentant al societății. Au fost depuse mai multe plângeri penale împotriva reprezentanţilor societăţii, cercetările fiind continuate de Serviciul de Investigare a Fraudelor, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.