Google a anunţat câştigătorul primei ediţii a concursului Doodle 4 Google în România. Desenul Iasminei Maria Răceanu, din clasa a VIII-a B, Colegiul Naţional Petru Rareş din Suceava, a fost desemnat de public drept câştigător, dintre cele peste 10.000 lucrări participante în competiţia cu tema “România mea este…”.

Logo-ul Google imaginat de Iasmina va fi publicat pe pagina de start a Google România în data de 1 Decembrie, putând fi admirat de milioane de români. Iasmina a primit de asemenea un premiu în valoare de 15.000 de lei şi o bursă de tehnologie de 20.000 de lei pentru şcoala unde învaţă.

În desenul ei, Iasmina şi-a imaginat România ca pe “o ţară verde cu munţi şi văi, dealuri şi câmpii, colorată de obiceiuri frumoase ce trebuie păstrate, înnobilată de artişti şi sportivi ce i-au înălţat numele la cer. România mea merită iubită!”

 Juriul concursului Doodle 4 Google România a fost format din personalități din domeniul artistic, media și educație: Nicolae Alexi, Adrian Boțan, Adrian Brăescu, Andreea Esca, Medeea Marinescu, Ioan T. Morar şi Cătălin Ștefănescu. Din juriu a făcut parte şi Sophia Foster-Dimino, membră a echipei, care se ocupă de redesenarea logo-ului Google la aniversările pe care compania le sărbătorește la nivel internațional și local.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.