Miercuri, 16 martie, de la ora 17:00, Lorand Soarez Szasz susține, la Conacul Domnesc, seminarul gratuit „21 de metode pentru a crește afacerea ta”.

lorandSeminarul se adresează antreprenorilor, oamenilor de vânzări și managerilor de companie din România. În cadrul prezentării puteți învăța cele mai eficiente metode pentru dezvoltarea unei afaceri direct de la singurul român care a lucrat în cea mai mare firmă de business coaching din lume. Dacă aveți dificultăți cu echipa dumneavoastră, Lorand Soarez vă va prezenta două dintre cele mai puternice strategii pentru a construi o echipă fantastică. De asemenea, vă va învăța cum să nu cheltuiți sume mari de bani în campanii de marketing ineficiente, prin prezentarea celor mai bune două metode prin care puteți găsi acele strategii de marketing care chiar funcționează pentru afacerea dumneavoastră.

Participând la seminar veți găsi soluții pentru a nu fi prinși nepregătiți de criza financiară și cum să reușiți să vindeți mai mult și mai scump decât concurența. Lorand vă va prezenta soluții pentru a scăpa de datorii, de clienți rău-platnici, astfel încât să încasați banii mai repede și să nu aveți întârzieri la plata salariilor și a taxelor.

Seminarul va dura trei ore, iar intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.