Loredana Chivu trece printr-o perioadă foarte grea din viaţa ei. Vedeta a scris pe contul ei de Facebook un mesaj prin care anunţă fanii că s-a despărţit de iubitul ei şi că s-a înşelat foarte mult în privinţa lui.

Blonda spune că a dat tot pentru ca relaţia să meargă bine, însă, după cum spune ea, a avut alături cel mai încrezut şi egoist bărbat. Loredana îndeamnă fetele să aibă grijă ce bărbaţi iubesc, deoarece banii şi femeile contează în ziua de azi, iubirea şi sentimentele nu mai au nici o valoare.

,,Am avut cea mai urâtă si proasta relatie din viata mea!cu cel mai increzut si egoist barbat!le dai totul si au grija sa ti ia si ce nu ai..cel mai bun lucru pe care pot sa l fac pt mine e sa pun punct!si nu mi-e rusine sa recunosc ca am fost buna si am fost luata de proasta!aveti grija langa ce barbati puneti capul pe perna..in ziua de azi conteaza banii si femeile..sa ai cu ce te lauda ca iubirea si sentimentele n au valoare intre atatea t…e si atatia barbati fatali!”, a scris Loredana pe pagina sa de Facebook.

Articolul complet aici: www.cancan.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.