Compania Loteria Română anunţă că a decis urgentarea demersurilor de implementare a jocurilor loto online, în contextul actualei crize provocată de epidemia de Covid-19, şi subliniază că deja colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea, „în cel mai scurt timp posibil”, a jocurilor loto online.

În contextul actualei crize provocată de epidemia de Covid-19, cu consecinţe importante asupra întregii economii româneşti, Loteria Română consideră ca fiind imperios necesară urgentarea implementării jocurilor loto online, proiect care făcea parte din strategia managementului actual al companiei încă dinaintea apariţiei acestei situaţii fără precedent„, arată compania de stat într-un comunicat.

În acest sens, Loteria Română colaborează cu Autoritatea pentru Digitalizarea României pentru implementarea, în cel mai scurt timp posibil, a jocurilor loto online, precizează compania.

Implementarea jocurilor loto online a fost, încă de când am preluat mandatul de director general, la începutul lunii ianuarie a acestui an, unul dintre cele mai importante obiective ale managementului actual al companiei. Avem convingerea că introducerea acestei modalităţi de participare la jocurile loto este o facilitate aşteptată de mulţi ani de toţi jucătorii noştri, cărora dorim să le mulţumim pentru fidelitate şi pentru încrederea demonstrată de-a lungul anilor. Trebuie să recunoaştem faptul că, din păcate, s-a întârziat mulţi ani, în raport cu nevoile şi așteptările jucătorilor şi ale evoluţiei pieţei de profil, iar lipsa de acţiune şi de luare a unor decizii la momentul potrivit îşi arată acum, mai mult ca oricând, efectele negative”, a declarat Sebastian-Iacob Moga, director general al companiei Loteria Română, citat de news.ro.

Autoritatea pentru Digitalizarea României funcţionează ca structură cu personalitate juridică în cadrul aparatului de lucru al Guvernului şi în coordonarea prim-ministrului.

În ultima perioadă, specialiştii noştri au sprijinit modernizarea prin informatizare/digitalizare a mai multor instituţii publice, contribuind astfel la un salt calitativ al modului în care acestea operează şi îşi desfăşoară activitatea. În acest sens, colaborarea pe care o avem cu Loteria Română pentru implementarea etapizată a jocurilor loto online reprezintă un proiect important, având în vedere faptul că este vorba despre una dintre cele mai vechi instituţii româneşti, al cărei principal obiectiv este acela de a contribui la finanţarea obiectivelor de interes naţional. Suntem onoraţi că ne aducem contribuţia la implementarea unui proiect aşteptat de mulţi români, de a cărui reuşită depinde, în bună măsură, redresarea uneia dintre cele mai importante companii naţionale, după această criză pe care o traversează întreaga economie românească. Împreună cu întreaga echipă de specialişti şi colaboratori ai Autorităţii pentru Digitalizarea României, avem convingerea că acest proiect va fi încă o reuşită”, a declarat Sabin Sărmaş, preşedintele Autorităţii pentru Digitalizarea României.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.