Sâmbătă, în jurul orei 16:oo, în timp ce conducea autoturismul pe strada Intersecţiei, din comuna Berchişeşti, un bărbat de 30 de ani, din localitate, nu a păstrat o distanţă laterală suficientă la trecerea pe lângă atelajul hipo condus de un localnic de 35 de ani, care staţiona și l-a acroşat, proiectându-l pe căruţaş pe partea carosabilă, iar după impact, conducătorul auto a părăsit locul accidentului, deplasându-se la domiciliu.

 

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, personalul medical, stabilind faptul că, aceasta nu prezintă semne traumatice. Bărbatul de 35 de ani a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat şi mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit dosar penal față de bărbatul de 30 de ani sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei” ce va fi soluționat procedural.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.