Miercuri, 19 februarie, ora 09.00, Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de un bărbat de 50 ani, din localitate, despre faptul că, persoane necunoscute au pătruns în apartamentul său și i-au sustras suma de 8000 euro.

Din cercetări a rezultat că autorii au pătruns în locuința părţii vătămate, situată la parter, printr-un geam lăsat deschis, în timp ce aceasta dormea şi au sustras banii dintr-un dormitor al locuinței.
În urma măsurilor întreprinse, au fost identificaţi ca fiind C. Adrian, de 20 de ani și H. Dumitru, de 19 ani, ambii localnici, persoane care în seara zilei de 18.02.2014, au consumat băuturi alcoolice împreună cu partea vătămată în locuința acesteia. Cei doi, în jurul orei 24.00 au părăsit locuința, partea vătămată a asigurat ușa de la intrare și s-a culcat, iar în jurul orei 01.30 cei doi s-au întors și au pătruns în locuință. Banii sustraşi i-au împărţit, după care cu un taxi s-au deplasat în municipiul Suceava unde au cheltuit parte din bani la jocuri mecanice.

Tot în aceeași zi, la ora 10.00, C. Adrian a fost identificat la domiciliu, iar asupra sa au mai fost găsiți 2600 de euro, ce au fost restituiți părții vătămate. Față de acesta s-a luat măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca la 20.02.2014 să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Cercetările sunt continuate de poliţişti sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să se dispună procedural.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.