Președintele Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a informat, duminica trecută, că Adrian Romanescu a fost desemnat drept candidat pentru funcţia de Primar al oraşului Gura Humorului, din partea Pro România. După acest anunț, cei mai mulți dintre membrii Organizației PSD din Gura Humorului au demisionat și s-au alăturat echipei Pro România, echipă care în ultima perioadă a câștigat mult teren.

„Ieri, majoritatea membrilor Biroului Organizaţiei PSD Gura Humorului, coordonat de preşedintele Emilian Cazacu, împreună cu 30 de membri, au demisionat din PSD Gura Humorului şi au venit alături de echipa Pro România.

Vrem să construim o formaţiune capabilă să câștige lupta pentru primăria oraşului şi să formeze o majoritate în Consiliul Local pentru a pune în practică un proiect de dezvoltare a localităţii Gura Humorului”, a subliniat președintele Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor.

 

2 Responses

 1. partidul blat

  era de asteptat sa se intample asa, in conditiile in care la nivel central ciolacu a facut blat cu werner.
  iar la nivel local ioan stan e si el pe undeva, dar nu stim pe unde.
  boby cusnir mai mult pe la rotary si omv, elena adomnicai mai da cate-un interviu anemic de te ia somnul, iar activistul, liderul, eminenta intunecata, superpalavragistul mocanu si-a luat concediu medical si a fugit si pe la delta, sa caute urma lui dragnea.
  asa ca in conditiile astea,… e de asteptat ca si altii sa ia directia pro romania.
  surpriza va fi cand si altii vor vrea, dar ciuciu transfer.

  Răspunde
  • Ioan Manole Slutu

   Mai lasă-ma, măi abur de tablă! Uite ce manea merge la ala cu moaca de kurva masculină de pe afis: „… frunzuliță de cicoare/curva-i curva până moare !” Pai ce,aia din organizație sunt saci,sa se urce in căruță, să plece cu ei ???

   Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.