Lucan junior nu s-a prezentat vineri la concursul pentru postul de șef de Secție de Urologie la Spitalul Județean din Suceava, chiar dacă și-a depus dosarul la finele anului trecut.

Lucan nu avea concurență pe acest post fiind singurul medic înscris pentru ocuparea postului vacant de medic primar la secţia de Urologie de la Spitalul Judeţean Suceava.

Se pare că medicul Valerian Ciprian Lucan era sigur de faptul că va ocupa acest post deoarece a cerut suspendarea din poziția de şef de lucrări la UMF Cluj cu două săptămâni înainte să se anunțe public concursul pentru postul vacant din Suceava.

La data de 27 noiembrie 2017 dosarul său a fost declarat ,,admis” , iar în 19 ianuarie 2018 era programat concursul propriu-zis. 

Se pare că postul postul  de şef la Secţia de Urologie a Spitalului Judeţean Suceava, post vacant după pensionarea cunoscutului medic Nicolae Dobromir va rămâne în continuare liber.

Vă reamintim că la sfârșitul anului trecut, Ciprian Lucan a fost plasat, alături de tatăl său, sub control judiciar într-un dosar de delapidare cu un prejudiciu de un milion de euro.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.