Viceprimarul municipiului Suceava, Lucian Harșovschi, a făcut o serie de precizări privind gratuitatea transportului în comun la elevii din învățământul preuniversitar. Concret, beneficiază de abonament gratuit doar elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat care au domiciliul stabil în municipiul Suceava.

”Școala a început și odată cu ea au apărut și multe întrebări cu privire la gratuitatea abonamentelor pentru elevi. Menționez faptul că elevii din învățământul preuniversitar acreditat/autorizat, doar cei cu domiciliul stabil în municipiul Suceava beneficiază de abonament gratuit la transportul public în comun, oferit de Primăria Municipiului Suceava.

Se acordă un singur tip de abonament lunar gratuit, ce este valabil o lună calendaristică, pe toate traseele din interiorul orașului. Acesta se eliberează pe baza buletinului și a adeverinței școlare, la unul dintre punctele:
Centru – stația de autobuz (07:00-18:00) și gangul de pe str. Meseriașilor (07:00-15:00);
Obcini – stația de autobuz – Bulevardul Academician Vasile Grecu (07:00 – 15:00).

Toți elevii ar trebuie să beneficieze de gratuitate, motiv pentru care, toate primăriile ar trebuie să ofere această facilitate”, a informat Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.