Viceprimarul municipiul Suceava Lucian Harșovschi este de părere că, odată cu numirea rectorului USV Valentin Popa în funcția de ministrul al Educației, Suceava și învățământul românesc au primit o șansă de mai bine.

Chiar dacă desemnarea domniei sale a fost făcută de către PSD, pot să sper că lucrurile se vor schimba în bine mai ales pentru noi, sucevenii care am cam fost uitați de guvernanți.
Cred că e bine că domnul profesor Popa Valentin și-a «clarificat» culoarea politică, pentru a nu mai exista discuții”, a declarat viceprimarul sucevean.

Lucian Harșovschi consideră că Valentin Popa nu va avea o sarcină ușoară și va trebui să își lege numele de construirea noului campus universitar, care nu ar trebui să mai fie o utopie.

Acum va putea să ajute studenții suceveni cu noi locuri de cazare și finanțare pentru diferite proiecte. Totodată, proiectul blocat al grădiniței de lângă Colegiul Mihai Eminescu (liceul Pedagogic) are acum o șansă să fie repornit, fiind o investiție a ministerului pe care domnia sa îl va conduce”, a mai declarat Harșovschi.

Viceprimarul sucevean a încheiat susținând că PSD-ul a făcut o trecere cam mare de la Dan Ioan Cușnir la Valentin Popa și este de părere că primului îi cam fuge pământul de sub picioare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.