Viceprimarul municipiului Suceava Lucian Harșovschi a criticat guvernarea PSD, guvernare în timpul căreia s-au întâmplat multe lucruri care afectează viața românilor. Acesta a dat exemplu și anularea trenului Suceava – Constanța, lucru care afectează în mod direct sucevenii.

CFR a anulat trenul Suceava – Constanța, singura legătură feroviară cu litoralul românesc în extrasezon precum și alte trenuri pe rute județene.
La televizor ni se servește zilnic, de către PSD, numai pâine și circ. Zilele acestea având-o pe Codruța Kovesi în prim plan, nu demult schimbarea guvernului și așa mai departe, numai să nu vedem ceea ce se întâmplă în țară.
Scumpirea carburanților, a electricității, a gazului, creșterea euro și a Robor-ului afectează toți românii dar eliminarea trenului Suceava – Constanța precum și alte trasee județene ne afectează în mod direct pe noi”, a scris Lucian Harșovschi pe pagina sa de socializare.

Viceprimarul sucevean consideră că este foarte grav ceea ce se întâmplă, mai ales că liderii locali ai PSD Suceava tac „mâlc”.
„Poate se mobilizează și arată că le pasă de soarta sucevenilor și vor aborda reprezentanții lor PSD, care ne conduc, pentru a reintroduce ceea ce au anulat”, a mai spus Lucian Harșovschi.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.