În căutarea unui salon de hair and beauty unde să vă răsfățați și să petreceți minute bune pentru a arăta mai bine, veți găsi în rândul de saloane Suceava și LuciCosm Beauty Studio. Este locul preferat pentru toți cei care își doresc servicii profesionale la prețuri accesibile. Domnii sunt și ei așteptați, oricând își doresc o schimbare de look.

Serviciile oferite aici sunt cele de coafor, manichiură, pedichiură, cosmetică și masaj, adică mai tot ce este în lista de interese pentru orice femeie preocupată de aspectul său, de starea de bine.

Salonul este accesibil publicului larg, are locația în Obcini, Suceava și își arată disponibilitatea pentru programări cu un orar de funcționare prietenos oricui. La cerere, pot fi prestate serviciile și duminica. Astfel, LuciCosm Beauty Studio și-a câștigat un loc în lista de saloane Suceava ce oferă profesionalism, varietate de servicii și cu o echipă prietenoasă, a câștigat inima publicului sucevean.

Din drag pentru frumos s-a născut o echipă profesionistă în materie de hair and beauty 

Salonul LuciCosm Beauty Studio din Suceava este o alegere a celor care își doresc profesionalism, oameni pricepuți pe mâna cărora să se lase. O schimbare de look sau o pictură pe unghii înseamnă mai mult decât servicii de beauty, sunt o amprentă personală, definesc frumusețea feminină.

Așadar veți dori răsfăț, consiliere, un ajutor și mână de specialist care să vă ofere o experiență completă, pentru ca mai apoi să etalați look-ul și să surprindeți cu frumusețea dumneavoastră. LuciCosm înseamnă o echipă care cunoaște și înțelege nevoile publicului. Din drag pentru frumos, din dorința de a oferi celor care trec pragul acestui salon servicii profesionale și mereu un motiv în plus de a mai reveni, acum vorbim despre un salon de top din orașul Suceava.

Serviciile sunt complete, astfel încât puteți programa oricând o sesiune de make-up și coafor, să fiți gata pentru o petrecere sau orice altă ocazie.

Optați pentru cosmetică și masaj pentru întreținere, răsfățați-vă constant cu noi modele de manichiură și pedichiură și nu uitați că micile detalii fac marile diferențe.

Veți descoperi aici personal calificat care să vă sfătuiască ce lungime și formă a unghiei vă sunt potrivite, care tratează unghia pentru ca aceasta să fie sănătoasă, mai întâi de toate.

Cum unghiile sunt cartea de vizită a oricărei femei, alegerea tipului de manichiură înseamnă realmente o preocupare estetică. Iar la LuciCosm veți găsi răspunsurile potrivite.

 

O atmosferă plăcută, o locație perfectă pentru a vă preocupa de frumusețe 

 

Pentru cei și cele care încă nu au descoperit LuciCosm, această locație este una primitoare. Veți simți că sunteți întâmpinați cu entuziasm, încă din prima clipă. Ca și până acum, sunt respectate cu rigoare toate măsurile pentru siguranța și igiena tuturor. O compartimentare avantajoasă, practică, 3 camere disponibile ce oferă intimitate clientelor, un loc plăcut, modern amenajat și scăldat în multă lumină naturală va fi locul în care veți petrece cu drag câteva ore bune.

Echipa ține pasul cu dinamica acestui domeniu și continuă perfecționarea tehnicilor și specializarea, astfel încât se înscrie constant la cursuri de specialitate. Clientele vor avea astfel parte de servicii ce țin pasul cu vremurile actuale și se vor bucura de tot pachetul de avantaje: servicii profesionale în raport optim cu prețurile.

Descoperiți acest univers al frumosului, descoperiți trucuri despre cum să vă puneți feminitatea în lumina potrivită, ce look vă avantajează sau pregătiți-vă corespunzător pentru a fi o prezență după care toată lumea întoarce privirea, optând pentru serviciile de beauty de la LuciCosm Beauty Studio.

Contact: 

lucicosm.salon@gmail.com

0230.511.359

Urmăriți-ne pentru mai multe noutăți suceavalive.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.