În contextul în care administrația din Coșna a pus mare preț de-a lungul timpului pe tot ce înseamnă domeniul sportiv, în comună aflându-se două terenuri de fotbal, din care unul cu gazon sintetic și unul cu iarbă naturală, s-a decis construirea unui spațiu adecvat pentru activități sportive.  Astfel, cu bani de la bugetul local, primarul din Coșna, Gavril Pardău, a dispus construirea unei săli de sport moderne în comuna pe care o conduce. Investiția se apropie de final, urmând ca până la sfârșitul anului curent să fie dată în folosință.

„Investiția cuprinde o sală de sport școlară, o sală de fitness, dar și spații conexe – grupuri sanitare pentru elevi și profesori, vestiare, un birou pentru profesori și o magazie pentru echipamentele sportive. De asemenea, sala va fi prevăzută și cu o pistă de bowling. În exteriorul sălii de sport vom amenaja o zonă cu echipamente de fitness. Spațiul va dispune de gazon natural, iar în dreptul echipamentelor vor fi prevăzute pardoseli cauciucate. Echipamentele de fitness vor fi ancorate în fundații de beton”, a precizat primarul Gavril Pardău.

Valoarea investiției este de 1.767.448 de lei, fără TVA, iar banii provin din bugetul local.
Trebuie precizat că lucrările la sala de sport din comuna Coșna sunt realizate de S.C. Amicii Building S.R.L., una dintre cele mai cunoscute firme din Bistrița Năsăud, care s-a remarcat și în județul Suceava prin lucrările excepționale și de calitate.

„Coșnenii merită ce e mai bun și, de aceea, investim în fiecare an în toate domeniile importante din comună. Această sală de sport modernă va deservi atât unității școlare, cât și tinerilor din comună care doresc să facă activități sportive”, a declarat primarul Gavril Pardău.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.