Primarul din Cornu Luncii, Gheorghe Fron, a anunţat că lucrările la construcţia unei noi săli de sport în satul Brăieşti se desfășoară într-un ritm susținut.

Investiţia este realizată de Compania Naţională de Investiţii, lucrările fiind realizate de firma Tehnoconstruct din Bucureşti.

Felicitări firmei de construcții,care lucrează de calitate, într-un ritm susținut și cu mult spor. Termenul de realizare a lucrărilor este de 24 de luni, dar sperăm să finalizăm lucrările mai repede”, a transmis Gheorghe Fron.

Sala de sport este construită în fața Căminului Cultural din Brăiești, va avea 180 de locuri, iar valoarea investiției este de 5,3 milioane de lei, plus TVA. De asemenea, primarul Fron intenționează să construiască și două terenuri de sport şi să amenajeze un parc.


Aceasta nu este singura sală de sport care se construiește în comuna Cornu Luncii, o investiție aflată în derulare fiind și sala care se construiește la școala din Sasca Mare. De asemenea, din fonduri de la bugetul local, în acest an urmează să înceapă lucrările la o sală de sport la şcoala din satul Băişeşti, iar anul viitor va fi construită o sală de sport la școala din Cornu Luncii.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.