Lucrările de la Șoseaua de centură a Sucevei se desfășoară într-un ritm alert, după cum a precizat prefectul județului Suceava, Mirela Adomnicăi. Potrivit acesteia, se recuperează pauzele în care nu s-a intervenit din cauza precipitațiilor, iar în a doua jumătate a lunii august va fi turnat stratul de uzură pe toată varianta ocolitoare.

Aceasta a anunțat că astăzi se finalizează turnarea covorului asfaltic pe DN2, pe porțiunea Bunești-Cumpărătura, pe o porțiune de 4 km, urmând ca de vineri, 26 iulie, utilajele să fie mutate pe porțiunea dintre Spătărești și Drăgușeni, unde va fi turnat covor asfaltic pe o porțiune de 24 de km.


De asemenea, pe DN18, lotul 3, au început deja marcajele și s-a început montarea indicatoarelor verticale.
Data de 25 iulie este și termenul de finalizare a lucrărilor de pe porțiunea dintre Vicovu de Jos și Vicovu de Sus, iar la mijlocul săptămânii viitoare vor fi finalizate și sectoarele Chiril – Dorna Arini și Palma – Ciumârna.

Potrivit prefectului, urmează lucrări pe tronsoanele Păltinoasa – Marginea, Sucevița – Rădăuți, Rădăuți- Câmpulung și Vama-Pojorîta.
Tot săptămâna viitoare va fi făcută recepția podului de pe DN17A, de la Paltinu, unde au avut reparații capitale. Lucrarea, începută în 2018, a costat aproximativ 1.600.000 de lei.
De asemenea, este în curs de semnare contractul de proiectare, pentru Podul de la Sucevița, iar pentru podurile de la Capu Câmpului, Ciumârna și Crucea, s-a demarat procedura de achiziție a contractului de lucrări în procedură de urgență.Pentru podul de la Vatra Moldoviței contractul a  fost deja semnat și se lucrează la proiectare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.