Lucrările la mai multe drumuri comunale din de interes local din comuna suceveană Stroiești au fost recepționate. Potrivit edilului Mihai Senic, cele 14 tronsoane de drum din satele Stroieşti şi Zahareşti au o lungime totală de 7.296,0 de metri. Aceste lucrări au fost realizate printr-un amplu proiect de modernizare implementat de către Primăria Stroiești 

Primarul Mihai Senic a declarat că lucrările sunt de calitate, specialiștii care au făcut recepția confirmând acest lucru.

„Infrastructura rutieră reprezintă domeniul cel mai cerut de cetățenii comunei noastre și, de aceea, încercăm să implementăm cât mai multe proiecte în acest sens. De asemenea, investim etapizat și în celelalte domenii importante, în funcție de nevoile oamenilor, astfel încât calitatea vieții în comuna noastră să fie una ridicată”, a declarat primarul comunei Stroiești, Mihai Senic.

Trebuie precizat că investiția, în valoare de peste șapte milioane de lei, are o garanție de 60 de luni, de la data efectuării recepției finale a lucrărilor.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.