Lucrările de modernizare a Școlii Gimnaziale Nr. 2 din Vatra Dornei au fost recepționate. Anunțul a fost făcut de către edilul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș, care a precizat că proiectul în valoare de peste 7 milioane de lei a constat în anveloparea clădirii, refacerea sistemului de încălzire și nu numai.  Totodată, a fost schimbată toată învelitoarea peste școală, a fost realizată tencuiala pe interior, dar și la exterior, au fost făcute reparații la instalația de încălzire și la rețeaua electrică și au fost refăcute instalațiile sanitare.

Edilul Ilie Boncheș a luat parte la recepția lucrărilor de la Școala Gimnazială Nr. 2, alături de viceprimarul Marius Rîpan și reprezentanți ai administrației publice locale.

„Este o zi importantă pentru dorneni și iată că investițiile în învățământul dornean continuă. Suntem încântați de faptul că totul arată foarte bine și suntem încrezători că putem începe anul școlar cu o mare bucurie pentru toți elevii, părinții și profesorii acestei școli. Cu toții au parte de condiții foarte bune de învățământ. Această investiție a depășit suma de 7 milioane de lei, fiind vorba de o modernizare a întregii școli. Ne mândrim așadar cu Școala Nr. 2, cum de altfel ne mândrim și cu Școala Nr. 1 și Școala Nr. 4, acolo unde au fost duse la bun sfârșit investiții importante în trecut”, a declarat primarul municipiului Vatra Dornei, Ilie Boncheș.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.