Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a verificat joi, 10 octombrie, lucrările care se execută pe tronsonul Mălini-Slatina-Găinești.

După ce în primăvară am reabilitat din resurse proprii tronsonul aflat pe teritoriul comunei Mălini, acum continuăm cu Mălini-Slatina-Găinești, cu o finanțare de 25 milioane lei printr-un proiect depus de CJ Suceava de la MDRAP. Estimez că la această dată sunt executate circa 25% din lucrări. Sunt și aici lucrări complexe, drumul va fi lărgit de la 5,5 m la 8m, iar la Găinești va trebui înlocuită și fundația, cu una corespunzătoare din piatră. În paralel se execută și lucrări la rețeaua apă-canal”, a transmis Gheorghe Flutur.

Acesta a precizat și că a cerut constructorului să se mobilizeze cu mai multe resurse umane și utilaje pentru a efectua lucrări și pe perioada iernii.

Am cerut să se organizeze să facă lucrări și iarna – terasamente și ce se mai poate, pentru ca la primăvară să se poată turna asfalt. Zona aceasta se va dezvolta și va deveni o zonă turistică atractivă, mult mai accesibilă, pentru că vom deschide și legătura spre Gura Humorului prin Valea Moldovei și Capu Câmpului. Noi am pregătit acest lucru și am modernizat deja mare parte din drum”, a transmis președintele CJ Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.