Lucian Harșovschi, viceprimarul municipiului Suceava, a anunțat că lucrările de reabilitare de pe Strada Scurtă au fost finalizate.
Odată cu reabilitarea acesteia s-au creat 52 de locuri de parcare, s-au refăcut complet trotuarele și s-au creat două noi treceri de pietoni, la accesul spre poarta Spitalului Județean și la intersecția cu Str. Aleea Saturn. S-a refăcut și parcul de la intersecția acestei străzi cu bulevardul 1Mai prin modificarea aleilor, montarea de bănci noi și eliminarea gardului viu”, a transmis Lucian Harșovschi.


De asemenea, au fost refăcute mai multe alei de acces către blocurile din zonă și urmează să fie finalizată și reabilitarea parcării de pe Aleea Saturn, de lângă terenul de sport al Universității.
Mai mult, semaforul de la intersecția str. Scurtă cu Bulevardul 1Mai are un nou automat și timpii acestuia pot fi acum modificați în funcție de condițiile cerute de traficul rutier din zonă”, a mai transmis Lucian Harșovschi.
Pentru această lucrare s-au utilizat 427 de tone de binder pentru o suprafață de 2.966,27 mp, 383,6 tone de strat de uzură pentru 3.996,11mp, 574 de metri liniari de bordură mare, 400 de metri liniari de bordură mică și 810 mp de pavaj.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.