Lucrările elevilor suceveni de la Evaluarea Națională vor fi corectate în județul Neamț. Anunțul a fost făcut într-o conferință de presă de către inspectorul general al Inspectoratului Școlar Județean Suceava, prof. Cristian Cuciurean.

Potrivit inspectorului general adjunct al IȘJ Gabriela Mihai, în județul Suceava funcționează 158 de centre de Evaluare Națională, în cadrul cărora suțin probe aproximativ 6 500 de elevi suceveni.

Trebuie precizat că Evaluarea Națională se încheie joi cu proba la matematică, în județ nefiind înscriși candidați la limba și literatura maternă, însă la centrul de evaluare din Suceava vor trebui corectate aproximativ 20 de lucrări în limba maghiară ale unor elevi din Bacău. În acest sens, inspectorul general, Cristian Cuciureanu, a declat că va solicita sprijinul a doi profesori de limba maghiară dintr-un alt județ.

Afişarea primelor rezultate ale Evaluării va fi pe 25 iunie, în aceeași zi putând fi depuse și contestațiile, iar rezultatele finale vor fi făcute publice pe data de 29 iunie.

 

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.