Strictul necesar pentru geanta unei femei diferă de la o persoană la alta, astfel unele doamne optând pentru o poșetă simplă, pentru bani, acte și telefonul mobil, în timp ce altele își îndeasă în geantă tot felul de lucruri, de parcă ar pleca într-o mini-vacanță.

Pentru că de foarte multe multe ori, femeile își pun în geantă lucruri de care nu au neapărată nevoie, iar aceasta devine foarte grea, vă prezentăm o listă cu ce nu ar trebui să lipsească din geanta unei reprezentante a sexului frumos.

 

Actul de identitate

 

Actul de identitate se numără pe lista celor mai importante obiecte pe care trebuie să le porţi asupra ta mereu. Pentru că nu știi niciodată când poţi fi oprită în trafic sau când e nevoie să te legitimezi, pentru a evita alte complicaţii, poartă mereu buletinul cu tine.

 

Încărcătorul pentru telefonul mobil sau o baterie externă

 

Telefonul mobil a devenit mai mult decât un dispozitiv cu ajutorul căruia comunicăm, așa că trebuie să ai la îndemână, oriunde te-ai afla, încărcătorul sau o baterie externă, în caz că ți se descarcă bateria telefonului.

 

Ochelarii de soare

Indiferent de sezon, ochelarii de soare sunt mereu la modă și îți protejează ochii de razele ultraviolete. O gamă variată de ochelari de soare găsești AICI, însă ai grijă să alegi o pereche care să îți avantajeze fața şi profilul.

 

Medicamente de urgenţă

 

Ce te faci dacă mergi la un eveniment şi să te trezeşti cu o cumplită migrenă sau ești la serviciu și nu te poți concentra din cauza unei dureri de măsea? Pentru a evita astfel de inconveniente, pune în geantă şi câteva analgezice şi diverse pastile pentru afecţiuni moderate. Astfel, îţi poţi face treburile liniştită, fără frică de dureri.

 

Plasturi

 

Pentru că se întâmplă deseori să ne lovim, tăiem, zgâriem, plasturii  nu ar trebui să plisească din geantă, pentru a preveni riscul unor infecţii.

 

Trusa de machiaj

 

O trusă de machiaj este mai mult decât necesară, dacă vrei să fii sigură că arăți bine mereu. De AICI îți poți alege setul care ți se potrivește.

 

Şerveţelele uscate şi umede

 

Şerveţelele uscate şi umede sunt produse practice şi eficiente de igienă personală, pe care este recomandat să le ai tot timpul în geantă. Indiferent dacă te murdăreşti pe mâini sau simţi nevoia să te cureţi fără să foloseşti apă, şerveţele se găsesc într-o varietate de forme şi arome.

 

Guma de mestecat sau bomboane mentolate

 

Dropsurile sau gumele mentolate sunt eficiente, mai ales când nu eşti acasă, pentru o respirație cât mai proaspătă.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.