PNL, cea mai mare formațiune politică de opoziție din România, a depus, miercuri, listele pentru alegerile europarlamentare din 26 mai. Amintim că lista este deschisă de fostul realizator TV Rareș Bogdan. Ludovic Orban a făcut declarații, chemând românii să „elibereze România”.

La ieșirea de la BEC președintele PNL, Ludovic Orban, a lansat un atac dur la adresa PSD.

Concret: acesta a declarat că românii trebuie să iasă la vot „să elibereze România de tentaculele caracatiței condusă de infractori, de hoți și de habarniști care și-au bătut joc de România în ultimii 2 ani și jumătate.”

„Partidul Național Liberal a depus astăzi lista de candidați pentru alegerile pentru Parlamentul European, care vor avea loc în data de 26 mai. Le mulțumim celor aproape 1,4 milioane de cetățeni care ne-au acordat încrederea și care au semnat pentru susținerea listei de candidați a Partidului Național Liberal.

Partidul Național Liberal, astăzi, este partidul care se bucură de cea mai mare încredere, iar acest lucru l-am demonstrat prin numărul de semnături pe care le-am depus în susținerea listei, clasând Partidul Național Liberal pe primul loc ca și susținere a listei de candidați. Am bătut PSD-ul în strângerea de semnături și de asemenea, pe 26 mai vom bate PSD în alegerile pentru Parlamentul European.

Îi chem pe toți românii să vină la vot, să își exprime opțiunea politică, să folosească această ocazie pentru a vota Partidul Național Liberal, pentru că votul pentru Partidul Național Liberal are valoarea unui vot pentru o adevărată moțiune de cenzură împotriva actualei guvernări.

Îi chem pe români, prin votul pe care și-l vor exprima, să elibereze România de tentaculele caracatiței condusă de infractori, de hoți și de habarniști care și-au bătut joc de România în ultimii 2 ani și jumătate.”, a declarat Ludovic Orban.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.