Ludovic Orban, președintele PNL, a declarat la Suceava că moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD are șanse să fie votată. Acesta a spus că principalul obiectiv al PNL este căderea acestui guvern, urmând ca apoi, în urma negocierilor, să se găsească o nouă formulă de guvernare.

„Obiectivul nostru fundamental este să salvăm România de acest clan, acest grup de ocupație, această adevărată camarilă din jurul lui Dragnea care încearcă să pună mâna pe România. Obiectivul nostru este să dăm jos guvernul marionetă care nu face altceva decât să asculte orbește de ordinele lui Dragnea. Ceea ce se va întâmpla după este rezultatul negocierilor care vor urma”, a precizat Ludovic Orban.

Liderul PNL a spus că actualul guvern PSD este creația bolnavă a minții lui Liviu Dragnea.

„Nu cred că are rost să vindem pielea ursului din pădure sau să punem carul înaintea boilor. Cu siguranță, obiectivul pricipal este să dăm jos guvernul de analfabeți funcționali pe care l-a zămislit mintea bolnavă a lui Dragnea”, a spus Orban.

Președintele PNL a afirmat că în momentul când a inițiat moțiunea de cenzură știa că Partidul Național Liberal este pregătit să-și asume răspunderea guvernării.

„Trebuie să ne concentrăm să convingem cât mai mulți parlamentari din coaliția majoritară să voteze moțiunea de cenzură alături de noi pentru că altfel vor fi complicii unui dezastru care deja se profilează și nu vor fi altceva decât un grup de susținere a unui infractor și un grup de complici pentru un proiect autoritar care este contra intereselor fundamentale ale României europene”, a spus liderul liberal

Orban a mai spus că atunci când cei din majoritatea PSD-ALDE au fost votați de cetățeni nu au fost votați pentru a-l susține pe „condamnatul penal” Dragnea.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.