Președintele PNL, Ludovic Orban, i-a îndemnat pe români să meargă în număr cât mai mare la vot, la alegerile parlamentare din 6 decembrie. Acesta a ținut să amintească de consencințele „dezastruoase” ale absenței de la urne la scrutinul din 2016, făcând aluzie la guvernarea PSD ce a urmat vreme de trei ani.

Liderul liberalilor le-a mai transmis românilor că trebuie să voteze deoarece e nevoie de implicarea tuturor în dezvoltarea României. Declarațiile au fost făcute la evenimentul de lansare a programului de guvernare al PNL pe 2021-2024.

Orban a spus că nu vrea ca aceste alegeri să fie ca toate celelalte din trecut: „Vreau ca aceste alegeri să fie despre România, nu despre lupta dintre partide, să fie despre dezvoltare, nu depsre acuzații între actorii politici, despre viitor, nu despre trecut. (…)

Românii au văzut în 2016 ce înseamnă o participare scăzută la alegeri și la ce rezultate dezastruoase a putut să ducă în trei ani de zile: 2017 – 2019.

Nimeni nu ar trebui să lipseacă de la alegerile din 6 decembrie, pentru că toate buletinele de vot contează pentru dezvoltarea României, pentru că România are nevoie de noi toți în acest efort comun, pe care va trebui să-l facem în următorii patru ani.

Vom repara statul. Doar un stat modern, digitalizat, cu funcționari competenți, cinstiți și cu spirit antreprenorial poate cu adevărat să vindece toate bolile cronice de care au fost afectate toate sistemele publice în România. Și doar un un stat modern, digitalizat, va da lovitura de grație corupției cu care s-a confruntat România în ultimii ani. 

Dragi români, vă solicit să vă puneți încrederea în dezvoltarea României prin participarea masivă la alegerile din decembrie. Împreună vom duce România înainte!

Votul dvs pentru PNL e un vot investit într-un viitor sigur, e un vot pentru speranță, dar și pentru certitudine, e un vot pentru acțiune. Fiecare vot contează, fiecare vor reprezintă un mesaj. Avem nevoie de votul dvs, dar avem nevoie mai ales de puterea dvs, de credința dvs, de entuziasmul, inteigența și puterea de muncă pentru a aplica acest plan de dezvoltare de care România are atâta nevoie. Sunt convins că împreună vom reuși”, a declarat Ludovic Orban.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.