Construcţia unei case este un proces foarte copleşitor şi necesită o cercetare desăvârşită înainte de a începe efectiv acest proces. Cu toate acestea, de îndată ce ai început construcţia în urma unui proiect bine alcătuit, folosind materiale de calitate şi o echipă profesionistă, aceasta începe încet încet să prindă contur.

În momentul în care avem montată elementele de tâmplărie PVC şi am ajuns la etapa de acoperire a case, este foarte important să alegem un material pentru acoperiş durabil şi rezistent, care să facă faţă tuturor provocărilor la care poate fi supusă casa noastră şi să ne asigure protecţia necesară.

Unul dintre cele mai bune materiale pentru acoperişuri, recomandate de majoritatea constructorilor de case, este ţigla metalică. Este materialul perfect pentru acoperişul casei tale oferind rezistenţă, durabilitate şi aspect deosebit.

Ludwk Profil este o companie din Suceava, ce îţi pune la dispoziţie o gamă largă de servicii şi produse, printre care şi ţiglă metalică pentru acoperişuri. Ludwk Profil sunt distribuitori autorizaţi Bilka, având un sediu pe strada Apeductului nr. 5, în drumul spre sere, în Suceava, dar şi unul în Borşa, pe strada Libertăţii nr. 65 lângă Penny Market.

Produsele firmei Ludwk Profil caracterizează o calitate superioară, sunt uşoare, estetice, funcţionale, rezistente la condiţiile climatice şi simplu de montat. Pe lângă ţigla metalică, pentru un acoperiş complet, Ludwk Profil îţi pune la dispoziţie toate accesoriile necesare pentru completarea instalării ţiglei metalice, asigurând protecţie acoperişului casei tale. Ba mai mult decât atât îţi oferă posiblitatea de realizare accesorii speciale, la comandă, în cazul în care ai un acoperiş cu forme neobişnuite.

De ce să alegi ţigla metalică pentru acoperişuri

Durată lungă de viaţă. Dacă este instalat corespunzător, un acoperiş metalic poate să ţină la fel de mult ca şi casa în sine, supravieţuind vânturilor puternice, ţinând la distanţă apa şi adăpostindu-te cu uşurinţă de zăpadă. Metalul este rezistent la foc, insecte, dar şi descompunere. Garanţiile variază destul de mult, dar majoritatea companiilor oferă garanţii de la 20 până la 50 de ani.

Greutate mică. Din cauza greutăţii foarte mici a metalului, poţi să economiseşti la partea de inginerie şi construcţia structurii de sprijin. De fapt, dacă construieşti o casă sau o anexă, poţi să reduci numărul de membrii ai echipei care trebuie să lucreze la acoperiş. Unele tipuri de acoperişuri metalice pot fi aplicate peste un acoperiş existent, fără să fie necesară distrugerea sau construirea unui sprijin structural adiţional.

Instalare uşoară şi rapidă. Majoritatea materialelor pentru acoperiş metalic, vin în panouri de ţiglă metalică cu dimensiuni standard. Echipa de construcţie poate să îţi instaleze acoperişul cu uşurinţă. Dacă scurtezi timpul de execuţie reduci din costurile cu manopera şi timpul de construcţie a casei.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.