Claudiu Pătrașcu, fost luptător şi multiplu campion, a murit în spital, infectat cu coronavirus. Fostul sportiv se afla internat la Terapie Intensivă de peste o spăptămână, la Spitalul Clinic De boli Infecţioase Constanţa.

Federatia Romana de Lupte (FRL): “FRL își exprimă regretul față de pierderea unui fost luptător, Claudiu Pătrașcu. Un sportiv de excepție care a activat la CS Dinamo București și un om deosebit, Claudiu Pătrașcu a rămas mereu aproape de luptele românești, chiar și după retragere. Din păcate, acesta a pierdut cea mai importantă luptă. Federația Romană de Lupte transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților! Dumnezeu să-l odihnească!”

Ultimele cuvinte alte sportivului, de pe patul de spital

Claudiu Pătraşcu a postat pe Facebook un mesaj dureros, în timp ce se afla în spital.

“A 12-a zi la aparatele ATI-ului. Offf, e groaznic, rugaţi-vă pentru viaţa mea!” scria fostul campion de pe patul de spital.

Soţia lui Claudiu a confirmat decesul soţului său

„Dragi prieteni, va anunț cu tristețe că soțul meu Claudiu Patrascu a pierdut lupta cu moartea. Corpul neînsuflețit va fi depus la casa mortuara Drăghici. Înmormântarea va avea loc miercuri la cimitirul Viile noi. Va multumesc pentru toate mesajele de condoleante si încurajare”, a scris soţia fostului sportiv.

 

Sursa: Observatornews.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.