De Moș Nicolae, pe platoul din centrul municipiului Câmpulung Moldovenesc s-au adunat câteva mii de oameni pentru a lua parte la aprinderea luminițelor din bradul de Crăciun. Astfel, alături de edilul Mihăiță Negură, câmpulungenii au asistat atât la aprinderea luminilor, cât și la focul de artificii oferit de către Primărie.

Primarul a transmis, de pe scenă, că evenimentele organizate de Primăria Câmpulung Moldovenesc vor continua pe 22 decembrie, atunci când, începând cu ora 13:00, Moș Crăciun va veni cu numeroase daruri pentru copii. Ulterior, pe 27 decembrie, în centrul orașului, va avea loc un spectacol de datini de obiceiuri. 

 „Iată-ne la cel mai așteptat eveniment al anului de la Câmpulung Moldovenesc: aprinderea luminițelor pentru Sărbătorile de iarnă. Dragi câmpulungeni, acest eveniment dă startul tuturor Sărbătorilor de iarnă mult așteptate de noi cei mai în vârstă, dar în special de către copii”, a declarat primarul Mihăiță Negură.

Bucuria celor prezenți a fost mai mare atunci când a început numărătoarea inversă și, ulterior, în aplauzele câmpulungenilor, cupola de lumini care acoperă platoul central, bradul de Crăciun, dar și celelalte instalații de lumini au fost aprinse.

Totodată, cei prezenți au asistat bucuroși și la focul de artificii, dar și la concertul de colinde oferit de către mai mulți artiști din zonă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.