Primarul Sucevei a anunțat că Târgul de Crăciun de pe Esplanada din Centru va fi deschis începând de vineri, 26 noiembrie, ora 12:00 și va funcționa pâna pe data de 15 ianuarie 2022, la fel ca și iluminatul ornamental din oraș. 

În aceste zile se lucrează la la ornarea bradului înalt de 20 metri, adus de la Ocolul Silvic Bogata, comuna Baia, și la montarea căsuțelor pentru Târgul de Crăciun. Până la această dată va fi dat în funcțiune și iluminatul ornamental din oraș.

Târgul de Craciun va fi deschis începând de vineri, 26 noiembrie, ora 12:00 și va funcționa pâna pe data de 15 ianuarie 2022, la fel ca și iluminatul ornamental din oraș.

„Vom avea iluminat ornamental în toate cartierele din oraș. Ne dorim să aducem o rază de bucurie în întreg orașul nostru în această perioadă grea de pandemie.  În orașe mari din România, precum Oradea sau Iași, va fi iluminat ornanental doar în zona centrală, din considerente financiare. Noi ne dorim să aducem o rază de bucurie în întreg orașul nostru în această perioadă grea de pandemie”, a declarat primarul Ion Lungu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.