Aproximativ 30 de voluntari de la Primăria comunei Dorna Candrenilor, alături de elevii Liceului Tehnologic din localitate, dar și elevi ai Școlii Gimnaziale Poiana Stampei au participat vineri, 20 aprilie, la o acțiune de ecologizare în Poiana Negrii, coordonată de primarul Dănuț Candrea. 

În anul centernarului organizatorii au declarat prin vocea edilului șef, Dănuț Candrea că „doar prin puterea exemplului putem schimba ceva în comunitatea pe care o iubim”.

Din dorința de a trăi într-o zonă curată și aerisită și după ce și-au arătat hărnicia în curtea Liceului Tehnologic Dorna Candrenilor, elevii au participat la o acțiune de igienizare în frumosul sat Poiana Negrii.

Elevii Liceului Tehnologic Dorna Candrenilor, după acțiunea de ecologizare din curtea acestuia

Prin acest demers elevii au dorit să arate cât de important este mediul încojurător și cum fiecare dintre noi ne putem aduce aportul în zona în care trăim, spre a avea locuri curate și frumoase.

Motto-ul liceenilor care au participat la această acțiune a fost „Curățenia și ordinea nu sunt probleme de instinct; ele țin de educație și, ca majoritatea lucrurilor bune, trebuie să-ți cultivi gustul pentru ele.”

La final organizatorii au ținut să mulțumească elevilor din cele două școli.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.