„Tarom” a anunțat zborurile la și dinspre Suceava, începând cu data de 12 noimebrie 2015 și până pe 17 februarie 2016. Aeroportul Ștefan cel Mare va avea curse Tarom de două ori pe săptămâna. În zilele de luni şi joi, avioanele vor pleca de la Bucureşti la ora 12:20 şi vor ateriza la Suceava la ora 13:00.

Tot în aceleași zile vor opera curse „Tarom” Suceava – Bucureşti cu plecare la ora 13:55 şi sosire pe Aeroportul Otopeni la ora 15.10 Biletele pentru aceste zboruri pot fi cumpărate nu numai de la agenția „Tarom”, ci şi on-line, de pe site-ul companiei aeriene.

Președintele Consiliului Județean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat că aeroportul sucevean este singurul din România care respectă toate normele europene în domeniu, și că Romatsa lucrează pentru montarea sistemului de navigaţie ILS, de aducere automată a aeronavelor la sol pe timp de ceaţă.

În încheiere, Nechifor a subliniat faptul că site-ul www.aeroportsuceava.ro va fi disponibil și pe telefoanele mobile, nu doar pe desktop-uri ca până acum.

 

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.