Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, spera ca in sedinta de Consiliu Local de miercuri, 14 octombrie, proiectul privind desemnarea unui nou operator de transport si distributie sa fie aprobat.

Pe ordinea de zi, in sedinta Consiliului Local sunt trei proiecte de hotarare. Primul se refera la aprobarea raportului privind licitatia, al doilea la atribuirea contractului, si al treilea cuprinde inchirierea echipamentelor necesare transportului si distributiei, care se afla in patrimoniul Termica.
Marti8, 13 octombrie, la primaria din Suceava a avut loc intalnirea dintre cele doua comisii, care au intocmit procesele de predare-primire a bunurilor aflate in proprietatea Termica, catre Primarie.
Lungu a afirmat ca pana la finele acestui an va trbui sa fie clarificata situatia privind bunurile care vor ajunge in gestiunea celor de la Thermonet.Termenul limita pentru aceasta operatiune este data de 31 decembrie 2015, iar contractul de prestare a serviciului privind transportul si distributia va intra in vigoare pe 15 octombrie 2015.
Un punct important pentru noua societate prevede absortia celor 157 de salariati care vor asigura in continuare transportul si distributia agentului termic.
Edilul si-a exprimat dorinta de a aloca 1 milion de euro pentru incalzirea, jumatate din acesti bani vor veni de la primarie, iar cealata jumatate de la Guvern.
Pe de alta parte dupa semnarea contractului cu Thermonet, administratia locala va da un avans pentru achizitia de masa lemnoasa de catre Bioenergy.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.