Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a anunțat că halele închise ale Bazarului vor fi încălzite. Edilul a precizat că se caută soluții pentru ca Bazarul să rămână autorizat în ceea ce privește securitatea la incendiu.

„Am promis să aducem căldura în Bazar și ne ținem de cuvânt. Acum se lucrează la studii, ne consultăm și cu cei de la ISU ca să putem găsi soluțiile cele mai corecte, pentru ca Bazarul să poată fi autorizat în continuare, iar căldura să ajungă în halele închise”, a precizat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Comentarii Facebook

One Response

  1. mihai grigore

    : ________*_______revista floare albastra = blue : pe inelul [ suceava -cernauti -balti chisinau – iasi – suceava = { autostrada informational spatiala putem dezvolta comparat cu metropla NEW YORK un program PNL _{ PARLAMETUL EUROPEAN _ PARTITUL MISCAREA POPULARA } IN SEZONUL 2019- 2024 o evoluite reala in sensul infrastructurii si economiei spatiale a EMISFEREI NORDICE ! _____________mihai grigore – poet .editor .scientist _____________11h17’_ 24mai 2019 ______*____ : hard &soft _ mai 2019 __”tema – sa se instaleze device “blue music system ” pe un supercomputer virtual care sa integreze comunicarea spatiala pe toroidul { s-c -b – c -i – suceava } !* { vertical [ retea de sateliti de comunicare electronica spatiala ] si orizontal [ wireless !* ] _____*______

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.