Președintele organizației municipale PSD Suceava, Dan Ioan Cușnir, a arătat modul în care conducerea Primăriei Sucevei reușește să se preocupe de suceveni arătând că doar în anul 2017, 684 de persoane s-au prezentat la Spitalul Județean Suceava pentru că au fost mușcate de câini fără stăpâni.

„După o prezența de coșmar ce ține de 14 ani, la conducerea Sucevei, Ion Lungu, Lucian Harșovschi și PDL-ul vopsit în PNL încearcă să îi convingă pe Suceveni să creadă ce li se spune, nu ceea ce văd și trăiesc zi de zi. Li se spune cu insistența unui disc zgariat că au modernizat orașul, că sucevenii o duc mai bine datorită exemplarului și laudabilului sacrificiu al găștii portocalii”, a afirmat Dan Ioan Cușnir.

Liderul PSD a arătat că în realitate toate rezultatele acțiunilor celor doi sunt eșecuri lamentabile și monstruoase cicatrici pe fața orașului Suceava.

„Primarul PNL Ion Lungu îl laudă pe locotenentul sau, viceprimarul PNL Lucian Harsovschi pentru că a rezolvat problema câinilor vagabonzi din Suceava. În anul 2017, 684 de persoane s-au prezentat la Spitalul Județean Suceava pentru că au fost mușcate de câini fără stăpâni”, a precizat președintele organizației municipale a PSD, Ioan Cușnir.

Acesta consideră că Ion Lungu se laudă că a luat măsuri eficiente de stropire a spațiilor verzi pentru a combate căpușele.

„În condițiile în care existau avertizări serioase despre bolile incurabile care pot fi transmise prin mușcătura de căpușe, 777 persoane s-au prezentat în anul 2017 la Spitalul Județean Suceava pentru că au fost mușcate de căpușe. În premieră, în luna 02.2018 deja avem 1 persoană mușcată de căpușe în Suceava”, a afirmat Cușnir.

Totodată Cușnir a sublinit faptul că în această scurtă iarnă, în doar câteva săptămâni, 273 de persoane s-au prezentat la Spitalul Județean Suceava cu traumatisme după ce au alunecat pe gheață, dintre aceștia 46 necesitând internare datorită gravității traumatismelor.

„Acestea sunt simptomele unei instituții nefuncționale, Primăria Sucevei este nefuncțională. Se împăunează cu declarații pompoase, cu acțiuni nerelevante, cheltuie ineficient banii publici și rând pe rând toate proiectele majore se prăbușesc pentru că există o ruptură între declarațiile cuplului Lungu/Harsovschi și realitatea din Suceava, ruptură adâncită în mod special de minciună și incompetența”, a mai spus liderul PSD.

Liderul organizației municipale PSD Suceava consideră că acestea sunt simptomele unei instituții nefuncționale.

„În loc să se ocupe de nevoile reale ale sucevenilor, Ion Lungu, locotenentul său Harșovschi și PNL-ul se ocupă doar de imaginea lor și de politică ieftină și păguboasă pentru orașul nostru.

Noi vom continuă să facem “Totul pentru Suceava” și să demascăm toate acțiunile ineficiente și buimace ale celor care conduc Suceava de 14 ani! Doar așa ne vom îndeplini visul de a le redă Sucevenilor mândria și demnitatea, de a le reda sucevenilor orașul”, a conchis Dan Ioan Cușnir.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.