Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, a fost astăzi, 14 ianuarie, la București, unde a bătut la ușa mai multor instituții ale statului român în vederea soluționării unor probleme cu care se confruntă municipalitatea suceveană.

Edilul sucevean a participat la întrunirea Comitetului Director al AMR, unde a pus problema repartizării în continuare a 60% din impozitul pe venit către consiliile locale.

„Am participat astăzi, la București, la întrunirea Comitetului Director al AMR, unde au avut loc discuții legate de fundamentarea bugetului național pe anul 2019, în prezența reprezentanților Ministerului Finanțelor Publice şi al Ministerului Dezvoltării Regionale. Am insistat în continuare pe repartizarea a 60% din impozitul pe venit la consiliile locale”, a scris primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, pe pagina sa de socializare.

De altfel, Lungu a fost prezent și la Compania Națională de Investiții, unde a primit garanții că în acest an vor fi realizate studiul de fezabilitate și proiectul tehnic pentru Sala Polivalentă.

„De asemenea în această dimineață am depus la Compania Națională de Investiții, din nou toate documentațiile actualizate (certificat urbanism + avize) pentru construirea Sălii Polivalente în Municipiul Suceava. Am primit din nou garanții ferme că în acest an se vor realiza studiul de fezabilitate şi proiectul tehnic”, a precizat edilul sucevean.

De asemenea, edilul Sucevei a fost și la Ministerul Dezvoltării Regionale, unde a discutat despre implementarea proiectelor europene.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.