Edilul sucevean Ion Lungu a anunțat că, în mai puțin de două săptămâni, urmează să fie scoasă la licitație salubrizarea municipiului Suceava.
Potrivit acestuia, în legătură cu această licitație, la Primărie s-au cerut foarte multe clarificări, dar și o notificare prealabilă, din partea celor de RER Ecologic Buzău, care solicită o serie de schimbări în caietul de sarcini, care are toate avizele ANRMAP. Această solicitare a fost însă respinsă, pentru că nu a fost depusă în termen.
Este o licitație importantă pentru salubritatea menajeră din Suceava, un punct de cotitură în ceea ce privește modalitatea de gestionare a deșeurilor. Sunt convins ca va fi o bătălie destul de mare la această licitație și sper ca, de această dată, să ajungem la capăt, să avem un operator titular”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.
Contractul pentru prestarea serviciului de salubritate menajeră este în valoare de 83,82 de milioane de lei, câștigătorul având obligația să amenajeze 30 de puncte de colectare a deșeurilor reciclabile, 100 de platforme subterane cu câte 4 containere și 100 de platforme cu containere semiîngropate.
În prezent, serviciul de salubrizare menajeră este asigurat de firmele „Diasil Service” şi „Florconstruct”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.