Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, nu s-a declarat deloc uimit de faptul că, listele celor de PSD au fost contestate, aceștia fiind la un pas să rămână fără candidat în municipiul Suceava.

 

„Eu în viața mea nu am reclamat nici măcar o muscă. Am văzut că se căutau vinovații prin altă parte. Se știe foarte clar că în ziua respectivă au fost respinse de două ori listele celor din PSD. N-au fost în ordine din start. Nu reprezintă o surpriză că mai apoi s-a întâmplat ce s-a întâmplat. La ora 14:00, când toată lumea era cu candidatul de la PSD, listele erau de fapt respinse. Noi am tratat cu maximă seriozitate depunerea acelor dosare. Mai mult de atât nu comentez acum. Dacă va fi cazul, voi comenta în campania electorală. Deocamdată, PSD-ul să își caute vinovatul în partid și nu în altă parte. Până să fie reclamați de cei doi oameni, dosarele lor au fost respinse de două ori. Se vede că ceva acolo este putred. Au tratat cum au tratat problema și acuma caută vinovați”, a declarat primarul municipiului Suceava, Ion Lungu.

Trebuie amintit faptul că, 872 din 1.440 de semnături depuse de PSD pentru Consiliul Local nu au fost în regulă, în sensul că formularele nu au fost completate așa cum se cerea. Tot atunci presa relata faptul că, aroganța celor din PSD, i-a făcut să nu trateze cu seriozitate aceste liste extrem de importante pentru partid, dar mai ales, pentru candidatul Tiberius Brădățan.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.